На Хмельниччині рятувальники ліквідували пожежу в автомобілі

На Хмельниччині рятувальники ліквідували пожежу в автомобілі

09.10.14 09:54 0 637
7 жовтня виникла пожежа в автомобілі ВАЗ-2107 поблизу с. Топори Ізяславського району. О 16:20 до Служби порятунку «101» зателефонував пасажир авто, коли під час руху помітив дим з-під капоту.

До місця виклику оперативно було направлено черговий караул 13-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ізяслава. Пожежу вогнеборці локалізували о 16:34, ліквідували о 16:37.

Як з’ясувалося, загоряння виникло через коротке замикання електропроводки. Вогнем знищено салон автомобіля. Водій та четверо пасажирів розгублено залишили палаючий транспортний засіб, залишивши гроші та документи в кабіні. Збитки встановлюються.

Шановні громадяни! Під час пожежі за лічені хвилини від легкового автомобіля залишається тільки понівечений та вже нікому не потрібний кузов. Тому на початковій стадії загоряння необхідно швидко приймати рішення щодо гасіння полум’я.

ДІЇ ВОДІЯ НА ВИПАДОК ПОЖЕЖІ

1. При загорянні автомобіля в дорозі водій повинен негайно вимкнути запалення, з’їхати на узбіччя та зупинити автомобіль. Після зупинки транспортного засобу забезпечити швидку евакуацію пасажирів.

2. Гасіння пожежі необхідно починати з палаючого пролитого під автомобілем пального.

3. Успіх гасіння палаючого автомобіля залежить від оперативних дій водія. Він повинен знати час безперервної роботи вогнегасника, який вказано в паспорті.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завдяки прокуратурі ...
Наступна новина: Житомирська область – одна ...

КОМЕНТАРІ