Львівський театр опери та балету збирає гроші на безпілотний танк-робот для армії

Львівський театр опери та балету збирає гроші на безпілотний танк-робот для армії

09.10.14 12:57 0 679
Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької збирає гроші на безпілотний танк-робот, який може здійснювати розвідку, для українських військовослужбовців у зоні АТО.

Про це повідомила керівник літературно-драматичної частини Львівського національного академічного театру оперу та балету імені Соломії Крушельницько Надія Труш.

Вона зазначила, що Львівська опера постійно влаштовує концерти на підтримку української армії. 25, 26, 27 і 28 вересня на площі перед театром відбувалися концерти, кошти від яких передали на медикаменти для поранених.

Крім того, у суботу, 11 жовтня, відбудеться опера «Запорожець за Дунаєм», усі кошти від якої підуть на підтримку армії. Зокрема, на купівлю безпілотного танка-робота.

Як розповів у коментарі координатор ІГО «Допомога Армії України» Юрій Дмитришин, безпілотний танк-робот дуже потрібний бійцям. За його допомогою можна здійснювати розвідку і навіть перевозити пораненого. За кордоном така машина коштує 60 тис. євро, однак танк, який зроблять на Львівському бронетанковому заводі, коштуватиме набагато дешевше.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові зловмисник ...
Наступна новина: У Волинській області євген ...

КОМЕНТАРІ