В Івано-Франківській області зустріч за "круглим столом" з представниками творчої інтелігенції

В Івано-Франківській області зустріч за "круглим столом" з представниками творчої інтелігенції

09.10.14 10:08 0 696
В Управлінні Державтоінспекції області відбулася зустріч за «круглим столом» керівництва та працівників апарату з головою Івано-Франківської організації Національної спілки письменників України Євгеном Бараном. Зустріч відбулася за ініціативи керівництва УДАІ та Президента Асоціації ветеранів ДАІ «Зелена хвиля» Зіновія Сочавського.

Про будні працівників Державтоінспекції, які стоять на сторожі Закону і правопорядку на дорогах, про участь у бойових діях в зоні АТО, про проблеми служби та висвітлення даного напрямку роботи у засобах масової інформації, - про це та інше йшлося в доповіді голови спостережної Ради Асоціації ветеранів ДАІ області полковника міліції у відставці Степана Соломона. «Державтоінспекція і її працівники виконують надзвичайно важливу функцію у суспільстві. На жаль, нинішній імідж служби потребує допомоги суспільства у визнанні та значущості цієї служби і в цьому допомога має прийти саме від письменників і журналістів. Вони беруть участь у спільних рейдових відпрацюваннях з працівниками ДАІ, бачать проблему зсередини служби, переконуються в упередженості негативної думки, в основному від тих учасників дорожнього руху, які не визнають своїх помилок на дорогах», - зазначив Степан Васильович у розмові.

У виступі Євгена Барана прозвучало запевнення в тому, що творча інтелігенція краю буде активно долучатися до підняття іміджу працівників служби Державтоінспекції у своїх творчих доробках, звичайно ж за позитивними її прикладами. Висловив погодження з тим, що ця проблема саме позитивного іміджу працівника цієї служби недостатньо, або й зовсім не висвітлюється на державному рівні, якщо не сказати, що навпаки – знеславлюється. На завершення розмови керівництво УДАІ – перший заступник начальника підполковник міліції Валерій Малик висловив побажання про плідну співпрацю на майбутнє, адже є позитиви в роботі, є люди які заслуговують на шану і визнання, важливо правдиво і щиро донести цю інформацію до суспільства.

Прес-служба УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Майдан зменшив бажання ...
Наступна новина: У Львівській області з ...

КОМЕНТАРІ