Буковина: на Путильщині молодик виніс акустичну систему "перед носом" у власників

Буковина: на Путильщині молодик виніс акустичну систему "перед носом" у власників

09.10.14 10:11 0 704
25-річний місцевий мешканець заглянув у гості до знайомого. В останнього якраз була гучна гулянка, яка не обійшлася без алкоголю.

Зловмисник вирішив скористатися шансом та поцупити якесь добро, аби продати його та заробити грошей на пляшку. Господар та його гості були настільки п'яними, що навіть не змогли завадити молодику. Все, на що вони спромоглися, це благання не забирати чуже. Але зловмисник цього вже не чув. Коли господар протверезів, звернувся до правоохоронців за допомогою.

Працівники Путильського райвідділу міліції швидко встановили особу зухвалого молодика. Він раніше не потрапляв в поле зору правоохоронців, але й не зарекомендував себе порядним громадянином. Полюбляв випити та вів антисоціальний спосіб життя. Вкрадену акустичну систему чоловік встиг продати, а на виручені гроші придбати оковитої.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Міліціонери перевіряють молодика на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території району. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Ціна нафти марки Brent ...

КОМЕНТАРІ