Канадські спостерігачі слідкуватимуть за виборами
у Рівному 5 тижнів до та після голосування

Канадські спостерігачі слідкуватимуть за виборами у Рівному 5 тижнів до та після голосування

09.10.14 08:35 0 608
У понеділок вранці міський голова Рівного Володимир Хомко провів зустріч з представниками Канадської місії спостерігачів „Caneom”, яка здійснює моніторинг виборчого процесу на позачергових виборах до Верховної ради України Жаком Морно та Аядом Кількалом.

За словами канадців, їхня місія прибула до України у складі 200 чоловік, крім того ще 100 спостерігачів прибули з Канади в рамках місії ОБСЄ. Що ж до Жака та Аяда, то вони працюють по Рівненській та Житомирській областях. Їхня робота триватиме 5 тижнів до та 5 після голосування.

- Ми зустрічаємось з губернатором, начальником міліції, головами політичних партій, а зараз прийшли до пана міського голови. Головна наша мета – лише спостерігати, а не втручатись у виборчий процес. Наразі ми хочемо з'ясувати, яка роль саме міської влади, - наголосили панове спостерігачі.

Як підкреслив міський голова Рівного Володимир Хомко, роль міста в організації виборів – виключно технічний процес забезпечення виборчого процесу: вода, світло, транспорт, виділення приміщень.

- Якихось особливих проблем у підготовці до виборів я зараз не бачу, у Рівному все спокійно , - підсумував міський голова.

Чималий відрізок часу розмови також було відведено на обговорення проблеми можливої зупинки Рівненського хімічного гіганта „Рівнеазот”.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області до ...

КОМЕНТАРІ