У Рівненській області консультпункт служби зайнятості для умовно засуджених

У Рівненській області консультпункт служби зайнятості для умовно засуджених

09.10.14 08:04 0 672
Консультаційний пункт служби зайнятості працював 6 та 7 жовтня у кримінально-виконавчій інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області. З громадянами, які відбувають умовне покарання, спілкувалися фахівці Рівненського міського центру зайнятості. Вони надали консультації стосовно підбору роботи, у т.ч. тимчасової, професійного навчання, реєстрації та отримання соціальних послуг, написання резюме.

Умовно засуджені взяли участь у тренінгах «Сучасний підхід до пошуку роботи» та «Подолання життєвих криз – шлях до професійної самореалізації». Головне спрямування цих заходів – це соціальна адаптація засуджених осіб, формування активної та адекватної життєвої позиції, інтегрування в життя громади.

Важливо, що спілкування відбувалося в інтерактивному форматі, який сприяв довірливій атмосфері консультацій. Тож, відповідаючи на запитання, фахівці центру зайнятості розповіли про потребу місцевого ринку праці, можливість професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, соціальні гарантії щодо працевлаштування, які надаються державою.

Всього за час роботи консультпункту послуги отримали 38 осіб.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ