На Тернопіллі керівники обласних підрозділів МВС будуть активно реагувати на порушення під час виборчого процесу, - радник Міністра

На Тернопіллі керівники обласних підрозділів МВС будуть активно реагувати на порушення під час виборчого процесу, - радник Міністра

09.10.14 14:19 0 612
Очільник МВС України Арсен Аваков дав чіткий наказ усім начальникам територіальних управлінь та підрозділів міліції: оперативно реагувати на будь-які протиправні дії та порушення Закону з боку кандидатів у народні депутати, їхніх представників, а також політичних партій, що задіяні у виборчому процесі. В першу чергу, мова про підкуп виборців. Про це повідомив Радник Міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк.

- Міністр наказав оперативно реагувати і швидко перевіряти усі факти щодо правопорушень в період агітації. Правоохоронці можуть застосовувати всі надані їм Конституцією і Законом повноваження у разі вчинення злочинів передбачених статтями ККУ: відкриття кримінальних проваджень, включно із затриманням підозрюваних, - зазначив Зорян Шкіряк. - Дано доручення детально розібратися з вже наявною інформацією щодо підкупу виборців і в короткий термін доповісти особисто міністру. В разі недобросовісного виконання своїх повноважень та доручень глави МВС, відповідальні керівники будуть нести персональну відповідальність.

Зорян Шкіряк також зазначив, що Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков особисто контролюватиме ситуацію, щодо недопущення будь-яких незаконних дій під час виборчого процесу.

- Велике прохання до всіх громадян: у разі виявлення фактів підкупу виборців, або інших неправомірних дій під час проведення агітації, негайно писати заяви, повідомляти на телефони довіри МВС, 102, або звертатися з наданням інформації в територіальні управління МВС, - підкреслив Зорян Шкіряк.

Прес-служба МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Луцьку арт-терапія для ...

КОМЕНТАРІ