У Києві презентують економічний та інвестиційний потенціал Тернопільщини

У Києві презентують економічний та інвестиційний потенціал Тернопільщини

09.10.14 12:47 0 653
Презентація економічного та інвестиційного потенціалу Тернопільської області відбудеться 8 жовтня на базі Дипломатичної академії при Міністерстві закордонних справ України у Києві.

Для участі у заході запрошені керівники центральних органів виконавчої влади України, іноземних дипломатичних установ та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, регіонів країн – партнерів і потенційних партнерів міжрегіонального співробітництва області.

Згідно з програмою, на початку заходу з промовою виступить Заступник Міністра закордонних справ України Олена Зеркаль, голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк. У презентації також візьмуть участь представники дипломатичного корпусу акредитованого в Україні, члени Міжнародного трейд-клубу в Україні, представники іноземних компаній.

Метою заходу є широке представлення інвестиційних можливостей Тернопільщини, формування позитивного міжнародного іміджу області та підвищення рівня її інвестиційної привабливості, створення умов для збільшення надходжень інвестиційних ресурсів в економіку регіону.

«Ми будемо презентувати інвестиційні проекти, обговорювати можливі напрями співробітництва і практичні результати роботи іноземних компаній у нашій області, - зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Сиротюк. - У рамках презентації планується підписання Угоди про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією та Українським Національним Комітетом Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine) та Меморандуму про співпрацю між Тернопільською обласною державною адміністрацією та Європейською Економічною Палатою Торгівлі, Комерції та Промисловості».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Житомирщина: в області вже ...

КОМЕНТАРІ