Секретар Чернігівської міської ради з робочим візитом відвідав дитсадок №1

Секретар Чернігівської міської ради з робочим візитом відвідав дитсадок №1

09.10.14 17:56 0 685
Секретар Чернігівської міської ради Владислав Кухар із робочим візитом відвідав дитсадок №1, де особисто перевірив дотримання температурного режиму в дошкільному закладі.

Він побував у кількох групах молодшого та середнього дошкільного віку, в ігрових кімнатах та спальнях, у музичній залі – скрізь, де з ранку до вечора перебувають малюки. Владислав Кухар відзначив сумлінну роботу колективу з підготовки до зими, адже всі вікна тут утеплені, двері до кожної групи щільно зачиняються, в приміщенні немає жодної шпаринки, крізь яку може виходити тепло.

«Ми контролюємо дотримання належної температури, в усіх групах вона не нижче +20º, а в деяких і +22-23º. Важливо до початку опалювального сезону втримати тепло в приміщенні. Система опалення вже перевірена, тож до подачі тепла дитсадок готовий», каже завідувачка ДНЗ №1 Світлана Нікітченко. За її інформацією, в дитсадку налічується 460 вихованців.

Начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко стверджує, що наразі всі системи опалення в 106 приміщеннях 96 міських освітніх закладів – як дитсадків, так і шкіл – відремонтовані і впорядковані, про що складені відповідні акти. «Щороку в місті тепло включають своєчасно, тож будемо сподіватися, що дитсадки його отримають, як завжди, в першу чергу», - каже В.Купріяненко.

За висновком секретаря міської ради, приміщення дитсадка №1 цілком готове до зими. Із початком опалювального сезону якісна теплоізоляція закладу буде не лише заощаджувати енергоресурси, а й стане запорукою комфортного перебування малечі. «Діти – наше майбутнє, тож ми повинні турбуватися про їх здоров'я», - переконаний В. Кухар.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Волинській області у ...

КОМЕНТАРІ