Житомирщина: поранені у зоні АТО військові з Овруцького району отримали допомогу від вірменської общини області

Житомирщина: поранені у зоні АТО військові з Овруцького району отримали допомогу від вірменської общини області

09.10.14 11:34 0 606
Дванадцятеро учасників антитерористичної операції, які отримали важкі поранення на сході країни, та сім родин мобілізованих військових із Овруцького району, які наразі виконують бойові завдання в АТО, отримали матеріальну допомогу.

Учора, 7 жовтня, в Овруцькому міжрайонному військкоматі представники вірменської общини в Житомирській області «Еребуні» передали зібрані благодійні кошти від вірмен, котрі проживають на теренах нашого регіону, на підтримку поранених військовослужбовців і сімей військових, які найбільше потребують допомоги.

Так, Житомирська обласна вірменська община вже не вперше допомагає пораненим. Подібні акції проходили у Житомирі та районах області, зокрема у Бердичівському та Баранівському.

Вірмени розуміють наскільки важлива наразі підтримка військових, адже Вірменія вже пережила часи війни, і багато чому навчилася за той страшний період. Допомога один одному – це те, що єднає та додає сил вистояти у найскладніших ситуаціях. На цьому наголосив Арам Оганесян, який очолює вірменську общину в Овруцькому районі. Також він відзначив, що вже не одне десятиліття проживає в північному районі Житомирщини, що Овруцький край став для нього та багатьох інших вірмен другою батьківщиною, тому стояти осторонь таких важливих питань, як підтримка учасників АТО, не може.

На зустріч із військовими та їхніми родинами також завітали представники влади: заступник голови Овруцької райдержадміністрації Анатолій Бібко та заступник Овруцького міського голови Андрій Гуденко.

Анатолій Бібко подякував вірменській общині за небайдужість і допомогу. А також наголосив на тому, що влада області та району відшукує різні шляхи, щоб надати підтримку пораненим у зоні АТО та сім'ям військовослужбовців. Активно долучаються громадські організації, котрі прагнуть допомогти своїм землякам.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мешканці Ужгородщини ...
Наступна новина: У Золочеві до Покрови ...

КОМЕНТАРІ