В Житомирській області рятувальники допомогли жінці з малолітнім сином повернутися до рідного краю

В Житомирській області рятувальники допомогли жінці з малолітнім сином повернутися до рідного краю

09.10.14 11:09 0 611
8 жовтня працівники Управління ДСНС Житомирщини надали допомогу жінці та її малолітньому сину в організації переїзду до рідного краю. Вони вимушені переселенці зі Сходу нашої країни, а саме з міста Харцизьк Донецької області. Коли у даному регіоні розпочалися антитерористичні операції, Ірина з маленьким 8-річним Максимом змушені були покинути рідну домівку. ЇЇ чоловік вирішив залишитися на місці – берегти оселю.

На допомогу вимушеній переселенці з радістю відгукнулися рятувальники Житомирщини, які зустріли родину та розмістили її у готелі «Житомир», що знаходиться в обласному центрі. Трохи згодом жінка влаштувалася на роботу на кондитерську фабрику. Завдяки чому з’явилася можливість переїхати жити до нового помешкання, разом із знайомою вони орендували квартиру.

Коли стало відомо, що у рідному краю припинилися вибухи та постріли і «незрозуміла війна» пішла далі, Ірина із сином вирішили повернутися до рідної домівки. Але а у родини не знайшлося достатніх коштів, щоб повернутися. На поміч знову відгукнулися рятувальники.

За ініціативи Управління ДСНС Житомирщини та допомоги обласної організації Товариства Червоного Хреста було вирішено питання щодо придбання квитків на потяг. Також за сприянням керівництва Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Житомирської облдержадміністрації маленькій родині дозволили доїхати до міста Києва безкоштовно. Рятувальники ж у свою чергу зібрали в дорогу нашим співвітчизникам харчі, щоб їм було що поїсти під час дальнього і тривалого переїзду.

Рятувальники на службовому автотранспорті доставили жінку разом з малечою до автовокзалу, допомогли з багажем та посадили на автобус, який доставить вимушених переселенців до столиці України, а вже звідти, потягом, прямо в обійми рідного чоловіка і батька. У свою чергу, жінка, скрізь сльози щастя, висловила просто таки безмежну подяку рятувальникам, які ніколи в житті не стають осторонь чужого горя і завжди приходять на допомогу кожному хто її потребує.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ