В області триває Всеукраїнська акція на підтримку руху молодіжних трудових загонів

В області триває Всеукраїнська акція на підтримку руху молодіжних трудових загонів

09.10.14 08:54 0 620
У вівторок, 7 жовтня, у Львові розпочалася Всеукраїнська молодіжна акція «Пам'ятати. Відродити. Зберегти.», спрямована на підтримку руху молодіжних трудових загонів. Лейтмотив цьогорічної акції – «На межі століть: Події 1914 – 2014 років».

Учасниками заходу є представники структурних підрозділів з питань молоді (обласного та місцевого/районного рівнів), молодіжних центрів праці, керівники студентських трудових загонів, лідери студентського самоврядування та молодіжних громадських об'єднань. Акція відбувається під егідою Міністерства молоді та спорту України за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Загалом на територію регіону області прибули молодіжні делегації з 11 областей України (Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Полтавської, Тернопільської, Хмельницької, Чернігівської) та міста Києва. До понад 100 учасників Всеукраїнської акції долучилися й представники молодіжних об'єднань з кількох районів Львівщини, зокрема Самбірського, Жовківського, Радехівського.

Зазначимо, що акція проводиться з метою сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, виховання у молодих громадян поваги до національних історичних і культурних цінностей, а також реалізації молодіжних ініціатив у трудовій сфері.

У перший день дня для учасників акції вже відбулось ряд цікавих заходів, серед яких виставка стіннівок, творчий конкурс «Візитна картка молодіжного загону «Знайомтесь – це ми!», інтерактивний тренінг «Плануємо спільні заходи акції у 2015 році», а також вечірній дискусії «Історична розвідка «На межі епох: 1914 – 2014 р.р».

Як повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської ОДА, у програмі ще передбачено багато цікавих подій, зокрема зустріч з керівництвом облдержадміністрації, практичні заняття та змагання команд за блоками «Надання першої медичної допомоги», «Допомога в надзвичайних ситуаціях», «Громадська інспекція» на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності ДСНС України. Відбудуться й інтерактивні заняття за участю викладачів та курсантів Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного.

Молодіжні команди Всеукраїнської акції також візьмуть участь в упорядкуванні Меморіального комплексу-музею «Личаківський цвинтар». Окрім цього, вони матимуть змогу переглянути документальний фільм «Забуті сторінки історії», відвідати тематичні дискусії й, безперечно, оглянути Львів.

Всеукраїнська молодіжна акція триватиме у Львові до 9 жовтня ц.р.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ