Юрія Турянського обрано членом НОК України

Юрія Турянського обрано членом НОК України

09.10.14 15:45 0 872
7 жовтня 2014 року в столиці України відбулася чергова ХХІХ звітно-виборна Генеральна асамблея Національного олімпійського комітету України.

В засіданні взяли участь президент Європейських Олімпійських Комітетів, член Виконкому Міжнародного Олімпійського Комітету, уповноважений президента МОК Томаса Баха Патрік Хіккі, керівники національних олімпійських федерацій, регіональних відділень НОК, фізкультурно-спортивних товариств, уславлені олімпійці, представники громадських та державних організацій.

Львівщину на цьому представницькому олімпійському форумі представляв новообраний голова відділення НОК України у Львівській області, т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрій Турянський та начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Юрій Майборода.

На цій Асамблеї Сергія Бубку, який очолює НОК України з 2005 року, було переобрано на пост президента НОК на наступне чотириріччя.

Делегати Асамблеї проголосували й за новий персональний склад НОК України, до якого від Львівської області увійшов Юрій Іванович Турянський.

Варто відзначити, що в новому складі НОК України працюватимуть ще двоє львів'ян: Юрій Собота – як президент Федерації санного спорту України та Олександр Бібер – як перший віце-президент Федерації волейболу України.

Під час засідання Асамблеї начальник профільного управління, перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода отримав почесну відзнаку НОК України за розбудову олімпійського руху в регіонах України.

На фото: Міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов, уповноважений президента МОК Томаса Баха Патрік Хіккі, президент НОК України Сергій Бубка, міський голова м. Києва Віталій Кличко, т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинських юристів ...
Наступна новина: На Тернопіллі обговорили ...

КОМЕНТАРІ