Мешканці Ужгородщини бажають співпрацювати з правоохоронцями

Мешканці Ужгородщини бажають співпрацювати з правоохоронцями

09.10.14 11:34 0 590
Сумлінні громадяни Ужгородського району не бажають залишатись осторонь подій в державі та виявили бажання брати участь у забезпеченні громадського порядку в рідному краї.

В умовах соціально-політичної нестабільності в державі, одним із першочергових завдань міліції є забезпечення охорони громадського порядку, прав і свобод громадян.

Так, в населених пунктах Ужгородського району все більше громадян виявляють бажання створювати громадські формування по охороні громадського порядку та державного кордону.

От і мешканці сіл Холмок, Минай та Розівка звернулися до голови Холмівської сільської ради Тетяни Вачілі з проханням створити на території сільської ради громадське формування. Активісти сіл виявили бажання у тісній взаємодії з працівниками міліції брати участь у забезпеченні громадського порядку та оберігати спокій своїх близьких та рідних.

З аналогічним проханням про створення громадського формування на території Великогеївської сільської ради звернувся пенсіонер органів внутрішніх справ Іван Калита. Він переконаний, що тільки у тісній співпраці міліції з населенням можна досягти максимального рівня забезпечення громадського порядку, прав і свобод кожного громадянина.

Правоохоронці вдячні громадянам за проявлену ініціативу, адже підтримка суспільства наразі дуже необхідна.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Житомирщина: поранені у ...

КОМЕНТАРІ