В Закарпатській області у СТОВ „Клячанівське” проведено День поля „Піонер”.

В Закарпатській області у СТОВ „Клячанівське” проведено День поля „Піонер”.

09.10.14 08:39 0 718
На базі СТОВ „Клячанівське” с. Клячаново Мукачівського району 07 жовтня 2014 року проведено День поля „Піонер” у якому прийняв участь в. о. директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Тереля Віктор Іванович, а також сільськогосподарські товаровиробники, фермери, представники управлінь (відділів) агропромислового розвитку райдержадміністрацій.

День поля організований ТОВ „Піонер Насіння Україна”, що є підрозділом „Піонер Хай-Бред Інтернешенл, Інк.” – світового лідера в розробці і впровадженні сучасної генетики рослин.

Представники компанії та компанії дистриб'ютера ознайомили учасників заходу із особливостями вирощування гібридів кукурудзи, соняшнику та інших культур в умовах поточного року, зокрема посіву, живлення, захисту, тощо.

У ході Дня поля продемонстровано демо-поля 18 гібридів кукурудзи різних термінів достигання, що дало змогу учасникам наочно ознайомитись із результатами, оцінити їх та сформувати своє бачення щодо подальшої діяльності та перспективної співпраці з компанією.

Відмічалась також необхідність та важливість проведення таких заходів у плані ознайомлення із новими та ефективними продуктами відомих компаній, підвищення обізнаності із передовими технологіями вирощування сільськогосподарських культур як безпосередньо виробників продукції так і працівників управлінської ланки.

Наразі в області продовжується збирання кукурудзи, якої станом на 08 жовтня 2014 року зібрано на площі 27,9 тис. га або 66,3 відсотка, намолочено 128,7 тис. тонн з урожайністю 46,1 ц/га.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ