Звернення начальника УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича до особового складу

Звернення начальника УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича до особового складу

09.10.14 16:37 0 862
Шановні керівники галузевих служб та міськрайвідділів області! Шановні працівники органів внутрішніх справ!

Я та колегія УМВС України в Закарпатській області звертаємося до вас як до патріотів української землі, українського народу та справжніх захисників миру, злагоди, прав та законних інтересів українців.

Вважаю за необхідне нагадати, що міліція служила, служить і буде служити українському народові, а особовий склад своїми діями щоденно підтверджує вірність Присязі.

26 жовтня відбудуться позачергові вибори народних депутатів України. Наголошую, що міліція перебуває поза політикою. Ми виступаємо за Закон, порядок та мир на нашій землі.

На нас покладений обов'язок забезпечення правопорядку під час виборчого процесу та надання можливості громадянам України вільного волевиявлення на всіх дільницях для голосування. Від нас влада вимагає лише виконання своїх обов'язків, а не підтримки будь-якої з політичних сил.

Ми стоїмо на захисті людини і Закону. Від нас значною мірою залежить захищеність політичного, економічного та соціального устрою держави. Ми – загроза для злочину і, водночас, перша пряма мішень для злочинців. На жаль, не поодинокі випадки нападів на міліціонерів. Кожна людина має відчувати себе захищеною. Головне – кожен з нас має відчувати підтримку і бути впевнений, що держава стоїть на захисті його життя та інтересів.

Хочу запевнити кожного з вас, що керівництво Управління та я особисто будемо завжди захищати та підтримувати вас, ваші законні права.

Міністром внутрішніх справ України дано високу оцінку роботи правоохоронців Закарпаття, зокрема несення служби в зоні проведення антитерористичної операції, де до чітко злагодженої роботи наших міліціонерів не виникало жодних зауважень. Міністр зазначив: «Міліціонери Закарпаття в зоні бойових дій відзначилися людяністю та чуйністю у ставленні до місцевого населення».Впевнений, ми заслуговуємо цієї похвали.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції С.О. Шаранич
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Тернопільщину з`їдуться ...

КОМЕНТАРІ