Ужгородські міліціонери по "гарячих слідах" спіймали підвального крадія

Ужгородські міліціонери по "гарячих слідах" спіймали підвального крадія

09.10.14 12:09 0 620
Працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції оперативно викрили крадія, який «обчистив» підвал мешканця міста і саме перевозив вкрадені речі.

Днями за допомогою до ужгородських міліціонерів звернувся 64-річний місцевий житель. Пенсіонер повідомив, що невідома особа проникла в його підвальне приміщення й викрала алюмінієву каструлю, два алюмінієві бідони, швеллер та кабель для електропроводки.

Отримавши інформацію про скоєний злочин, міліціонери негайно взялися до справи. Завдяки злагодженим та професійним діям інспекторів роти патрульної служби міськвідділу міліції ця крадіжка була розкрита по «гарячих слідах». Міліціонери знайшли зловмисника на вулиці Джамбула, коли той перевозив на візку щойно вкрадені речі.

Крадій неодноразово притягався до відповідальності. У свої 24 роки вже встиг побувати в місцях позбавлення волі за скоєння аналогічних злочинів.

Міліціонерам розповів, що в підвал проник шляхом розбиття шибки. Чуже майно мав намір продати, але не встиг – завадили міліціонери. Зароблені таким чином гроші хотів витратити на власні потреби.

Речові докази вилучено. Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Наразі міліціонери перевіряють правопорушника на причетність до скоєння аналогічних злочинів. Триває досудове слідство.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ