Волинська область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі

Волинська область: за добу рятувальники ліквідували 3 пожежі

09.10.14 11:48 0 627
7 жовтня о 11:15 у селі Кукли Маневицького району виникла пожежа у цегляній господарській будівлі. Згодом вогонь перекинувся на прибудований дерев'яний гараж. Вогонь приборкували рятувальники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини із Маневич та бійці місцевої пожежної команди смт Колки. Причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні пічного опалення.

О 12:37 до служби порятунку надійшло повідомлення, що внаслідок необережного поводження з вогнем в селі Костюхнівка Маневицького району горить дерев'яна господарська споруда. Вже за 5 хвилин на місце виклику прибули працівники сільської місцевої пожежної команди та розпочали гасити полум'я, яке встигло перекинутись на сусідні дерев'яну та цегляну господарські споруди. Згодом до гасіння приєдналися вогнеборці 13-ї державної пожежно-рятувальної частини із райцентру, місцевої пожежної команди селі Цміни та пожежна охорона Вовчецького лісництва. Понад півтори години тривала боротьба з вогнем, який знищив обидві дерев'яні споруди, 9 тонн сіна, пошкодив дах цегляної споруди та господарський інвентар.

Цього ж дня о 14:11 внаслідок замикання електромережі виникла пожежа у цегляному житловому будинку в селі Підгайці Луцького району. На місце події оперативно прибула чергова варта у складі двох відділень 1-ї пожежно-рятувальної частини міста Луцька, однак господарі встигли ліквідувати пожежу самотужки. Вогонь встиг знищити електропобутову техніку, пошкодив стіни, двері, меблі в кухні.

Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області нагадує про необхідність дотримання елементарних правил пожежної безпеки! Будьте обережні при курінні та використанні відкритого вогню на горищі, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях! Постійно слідкуйте за станом опалювальних печей та димарів, своєчасно їх ремонтуйте! Слідкуйте за справністю електричних мереж! Не залишайте без нагляду увімкнені телевізори та інші електропобутові прилади!

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Опалювальний сезон у ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ