Волинських юристів привітали з професійним святом

Волинських юристів привітали з професійним святом

09.10.14 15:43 0 773
В обласному центрі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня юриста. З професійним святом їх привітали перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев та голова Волинської обласної ради Валентин Вітер.

Сергій Кудрявцев побажав працівникам юридичної сфери впевненості у роботі, виграшних справ та вдячності від людей. “Жодна установа чи галузь в Україні не може обійтися без юристів. Без вас не може бути і держави. Мирного вам неба, спокою та впевненості у кожному дні”, - зазначив він

“Ви є тими людьми, які мають взяти найактивнішу участь в розбудові держави і визначеності в напрямку європейської інтеграції, адже ви завжди - на варті законності та справедливості. Довіри від людей та вдалих перемог у справах”, - наголосив у привітанні Валентин Вітер.

Почесною грамотою ОДА нагороджено начальника Нововолинсього міського управління юстиції області Івана Корнійчука; начальника відділу фінансів місцевих органів влади і управління та юридичного забезпечення департаменту фінансів ОДА Світлану Черніку завідувача сектору реєстрації нормативно-правових актів правоосвітньої діяльності та систематизації законодавства головного управління юстиції в області Тетяну Ярему.

Подяку голови ОДА отримали судовий розпорядник Ковельського міськрайонного суду області Руслан Бойчук; помічник судді Луцького міськрайонного суду області Олена Клейменова; завідувач сектору юридичної підтримки департаменту соцзахисту населення ОДА Світлана Хамаза.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в область ...
Наступна новина: Юрія Турянського обрано ...

КОМЕНТАРІ