В Луцьку майстер-класи для дітей з особливими потребами

В Луцьку майстер-класи для дітей з особливими потребами

09.10.14 19:10 0 728
Луцький міський центр соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді спільно із студією дизайну та творчості «Метелик» започаткував проведення майстер-класів для дітей з особливими потребами та для дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Вже другу суботу поспіль діти проходять майстер-класи з виготовлення м'яких іграшок та букетів з цукерок. Заняття проводять Валентина та Тетяна Шотік.

«Ми давно виношували ідею допомогти діткам, які потребують особливої соціальної допомоги. Звернулися з ініціативою до керівника центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліни Галан і отримали повну підтримку. Ми любимо спілкуватися з дітьми, ми любимо робити їх світ кращим. Діти цінують свої речі, які створюють. Намагаємось розкривати все нові можливості дітей, ознайомити їх з технікою живопису, орігамі, декупажу та хенд мейду. Діти по особливому сприймають світ , вони вчать і дорослих бути кращими» - каже Валентина Шотік.

Невмілі дитячі руки творять справжні дива. Горять очі від зробленої краси і , здається, все так просто, а треба прикласти чималих зусиль, щоб вийшов справжній подарунок для мами, для сестрички та братика.

Як сказала Ліна Галан, «діти відкривають свій творчий потенціал, відволікаються від домашніх проблем, вчаться вірити у власні сили. Ми намагаємось все більше збирати дітей навколо нашого центру. Своєрідний осередок турботи і допомоги для дітей влаштовуємо через Центр перебування дітей, який діє при центрі соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді. Діти охоче вчаться грати на гітарі, відвідують школу дорослого життя, діляться з нами усіма проблемами . Щиро вдячна за безкорисливу, волонтерську допомогу студії дизайну та творчості «Метелик», які діляться своїм талантом, вмінням і дуже добре, по-материнськи, люблять діточок».

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Горные велосипеды
Наступна новина: Буковинські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ