Волинська область: пожежні пости з’являються навіть у найвіддаленіших куточках краю (фото, відео)

Волинська область: пожежні пости з’являються навіть у найвіддаленіших куточках краю (фото, відео)

09.10.14 09:59 0 710
Нещодавно у селі Радовичі Турійського району з’явилася своя пожежна команда. Масштабність і важливість завдань протипожежного захисту сільських населених пунктів зрозуміли тут і завдяки співпраці рятувальної служби та місцевого підприємця на варті порядку і добробуту громадян стала місцева пожежна охорона. Тут працює троє рятівників. Поруч розміщено фельдшерський пункт з сучасним обладнанням, необхідним для допомоги місцевим та дільничний пункт міліції. Всі служби екстреного реагування «101», «102» та «103» готові до виконання завдань за призначенням.

– З грудня 2013 року фунціонує Радовицька місцева пожежна охорона, працює три чоловіки. – Розповідає Віталій Віталійович Луцюк, водій автомобіля місцевої пожежної охорони села Радовичі Турійського району. – Обслуговуємо та виїжджаємо для гасіння пожеж у селах Радовичі, Туличів, Вербичне та Літин. Якщо поблизу виникають пожежі у сусідніх сільських та селищних радах, то ми також їдемо для допомоги у гасінні пожеж. Люди відчули захист місцевої пожежної охорони. Особливо, це стосується осені та весни, адже багато людей спалюють посуш, полум’я підходить близько до будинків, виникають загорання. Як тільки трапляється пожежа відразу телефонують нам, ми допомагаємо, часом горять господарські будівлі, інколи житлові будинки, доки приїде районний підрозділ ДСНС, то вогонь встигне охопити усю будівлю, а ми тут на місці, 10-15 хвилин і доїжджаємо до місця події.

Місцеві пожежники дуже допомагають рятувальникам – швидше прибувають на місце події, тому що знаходяться ближче. До прибуття основних підрозділів ДСНС вони справляються з тими завданнями, які перед ними стоять.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Майдан зменшив бажання ...

КОМЕНТАРІ