У Волинській області за фактом хуліганських дій відносно голови райдержадміністрації розпочато кримінальне провадження

У Волинській області за фактом хуліганських дій відносно голови райдержадміністрації розпочато кримінальне провадження

09.10.14 12:38 0 666
Чиновник звернувся у міськвідділ міліції із заявою про те, що 7 жовтня група осіб, перебуваючи в його службовому кабінеті, вчинила щодо нього протиправні дії.

Відомості про даний факт були належним чином зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події міськвідділу міліції.

– Правоохоронці встановили, що близько 9-ї години ранку місцеві активісти (25-30 осіб) зайшли у службовий кабінет голови райдержадміністрації і почали висловлювали невдоволення громади рішенням про перенесення запланованого культурно-мистецького фестивалю. У результаті один із учасників акції намагався одягти на голову чиновника кошик для сміття. На місці події працювала слідчо-оперативна група, тож вилучено речові докази, які передані для проведення експертизи. Мотиви вчинення кримінального правопорушення будуть встановленні у ході досудового слідства, – повідомив перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Василь Дячук.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – до чотирьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ