У Волинській області працівники Державтоінспекції виявили автомобілі, які перебувають у розшуку

У Волинській області працівники Державтоінспекції виявили автомобілі, які перебувають у розшуку

09.10.14 17:29 0 751
Усі транспортні засоби доставлені на майданчики тимчасового тримання.

Близько 6-ї години ранку державтоінспектори зупинили автомобіль «Фольксваген Пасат», яким керував 29-річний житель міста Рівне. За результатами спрацювання приладу «Відеоконтроль-Рубіж» з'ясувалося, що машина перебуває у розшуку і належить жителю Житомирщини. На місце події прибула слідчо-оперативна група Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області.

Цього ж дня працівниками Державтоінспекції на арештмайданчик доправили автомобіль «ВАЗ-21099», яким керував 35-річний житель Луцького району. Транспортний засіб вилучено на підставі спрацювання приладу «Відеоконтроль-Рубіж. Правоохоронці проводять перевірку даних, на підставі яких затримано автомобіль.

Ще один автомобіль міліціонери затримали у Луцьку. «Крайслером», який перебуває в розшуку, керував 32-річний житель обласного центру.

Вкотре звертаємося до водіїв! У зв'язку з подіями, що відбуваються в державі, почастішали випадки реалізації викрадених автомобілів. Тому, шановні водії, перш ніж купити транспортний засіб, ретельно перевірте його «історію».

За всіма фактами проводяться перевірки.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: за ...
Наступна новина: У лікувальних закладах ...

КОМЕНТАРІ