У Волинській області євген Мельник разом з рідними військовополонених офіцерів зустрівся з керівництвом СБУ

У Волинській області євген Мельник разом з рідними військовополонених офіцерів зустрівся з керівництвом СБУ

09.10.14 13:05 0 627
7 жовтня 2014 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Євген Мельник разом з рідними військовополонених офіцерів 51-ї окремої механізованої бригади зустрівся з керівництвом Служби безпеки України, зокрема з заступником голови відомства Віталієм Яловенком.

Основне питання, що обговорювалося під час зустрічі, – це звільнення з полону офіцерів, які перебувають в неволі вже більше місяця. Рідні нарікали, що керівництво СБУ не робить достатніх кроків для їхнього визволення.

Віталій Яловенко, який є керівником міжвідомчого центру допомоги громадянам у питаннях звільнення полонених, заручників та пошуку зниклих безвісті, усі закиди відкинув. Натомість запевнив, що переговори з їхнього звільнення ведуться, СБУ знає про кожного офіцера, що перебуває у полоні, про стан його здоров'я і про місце їх утримання.

Також на зустріч завітав Володимир Рубан, керівник волонтерського центру звільнення полонених, який розповів, що волонтерам та працівникам СБУ вдалося домовитися з представниками терористів про те, щоб полонених офіцерів не били та не катували.

Зрештою, рідних запевнили, що з полону будуть звільнені усі офіцери.

"Будемо молити Бога про те, щоб кожен солдат та офіцер повернувся з полону додому живим. На них тут чекають їхні рідні та друзі. Вони наша гордість", – зазначив Євген Мельник.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Українським футбольним ...

КОМЕНТАРІ