Працівники ДАІ Волині затримали автомобіль, у якому перевозили коноплю ,

Працівники ДАІ Волині затримали автомобіль, у якому перевозили коноплю ,

10.10.14 13:43 0 600
Пакунок із речовиною рослинного походження знайшли у бокових дверцятах транспортного засобу.

Близько 9-ї години у Луцьку працівники Державтоінспекції під час нагляду за дорожнім рухом запинали автомобіль «Форд Сієра», яким керував 32-річний лучанин.

– Причиною зупинки стала відсутність номерного знака, передньої частини бампера та пошкоджені фари, – розповів начальник ВДАІ з обслуговування міста Луцька УДАІ УМВС України у Волинській області Віктор Главічка. – З'ясувалося, що у чоловіка не було водійського посвідчення та необхідних документів на автомобіль.

У ході детальної перевірки правоохоронці помітили у передніх дверцятах автомобіля підозрілий пакунок, відтак, вирішили ретельніше оглянути його. Тож на місце події викликали слідчо-оперативну групу міськвідділу міліції. У пакеті виявили рослинну речовину, схожу на коноплю, частина зілля уже була розфасована в окремі паперові згортки.

Варто відзначити, що водій раніше мав проблеми із законом, адже притягувався до відповідальності за злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотичних речовин.

Затриманий визнав те, що знайдений пакунок належить йому. При цьому повідомив, що зібрав її під час риболовлі з лікувальною метою.

Працівники міліції вилучили пакунки із рослинною речовиною та відправили їх для проведення експертизи.

Відомості належним чином зареєстровані, відкрите кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Тепер водієві загрожує до трьох років позбавлення волі.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ