Відбулася робоча зустріч в рамках проекту “Українське прозоре місто. Пілотна модель електронного управління для покращення надання адміністративних послуг»

Відбулася робоча зустріч в рамках проекту “Українське прозоре місто. Пілотна модель електронного управління для покращення надання адміністративних послуг»

10.10.14 13:21 0 643
Проект впроваджується громадською організацією «Подільська агенція регіонального розвитку» спільно з Вінницькою міською радою. Цей проект підтриманий Представництвом Європейського Союзу в Україні. Луцька міська рада виступає в ролі партнера в цьому проекті.

Метою проекту є розробка вітчизняної моделі Прозорого міста на прикладі м. Вінниця з подальшим аплікуванням отриманого досвіду в трьох пілотних містах України – Івано-Франківську, Луцьку, Миколаєві.

Організаторами цієї зустрічі є:

Науменко Тетяна, директор Муніципально-громадського центру електронного урядування, ГО «Подільська агенція регіонального розвитку», м.Вінниця;

Куспляк Ігор, доцент кафедри інформаційних технологій та систем управління Одеського регіонального інституту управління Одеського регіонального інституту управління Національної Академії державного управління при Президентові України, виконавчий директор Асоціації «Міста електронного урядування України»;

Участь у зустрічі взяли заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, заступник міського голови Тарас Яковлев, керівники виконавчих органів та представники громадських організацій.

Присутні мали можливість познайомитись з досвідом міста Мартін (Словаччина) та міста Вінниця щодо концепції Прозорого міста. Безумовно, що тематика цієї зустрічі є вкрай актуальною для покращення рівня надання адміністративних послуг, підвищення прозорості та боротьби з корупцією, для формування відкритої, прозорої влади, розвитку партнерських відносин між владою та громадою.

Подібний формат зустрічей дає поштовх для впровадження новітніх технологій у сфери управління та розуміння важливості подібних інновацій.

Відділ програмно-комп'ютерного забезпечення (724050)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ