У Волинській області відбулися спеціальні об’єктові тренування з питань цивільного захисту та гарнізонні комплексні тактичні навчання

У Волинській області відбулися спеціальні об’єктові тренування з питань цивільного захисту та гарнізонні комплексні тактичні навчання

10.10.14 16:05 0 761
8 жовтня на потенційно-небезпечному підприємстві ТзОВ Агротехніка” в смт Локачі відбулись спеціальні об’єктові тренування з питань цивільного захисту та гарнізонні комплексні тактичні навчання.

За легендою навчань, внаслідок розгерметизації та вибуху парового котла сталось займання газу в парогенераторній підприємства. Вибухом травмувало людину, створилась загроза швидкого поширення вогню через витік газу.

Черговий персонал здійснив оповіщення керівництва підприємства та викликав служби екстреного реагування. Першими до боротьби з умовною аварією приступили члени добровільної пожежної дружини підприємства, які подали ствол на гасіння пожежі від внутрішнього протипожежного водопроводу, застосували вогнегасники. За 3 хвилини на місце події прибули чергова варта рятувальників 15-ї державної пожежно-рятувальної частини, які евакуювали потерпілого з приміщення, надали йому першу невідкладну допомогу та приступили до ліквідації пожежі. Ще за кілька хвилин до місця події прибули медиків та аварійна бригада газової служби, яка перекрила постачання газу на підприємство. Міліція ж в свою чергу забезпечила охорону прилеглої території та недопущення сторонніх осіб в зону аварії.

Всього до навчань було залучено 2 одиниці пожежної техніки, чергові бригади медиків, газової служби, працівники органів внутрішніх справ.

Навчання сприяли вивченню працівниками та керівним складом підприємства дій на випадок виникнення подібних аварій, а служби екстреного реагування ознайомились із характеристиками потенційно-небезпечного підприємства, успішно відпрацювали спільні дії для ефективної взаємодії на випадок надзвичайних ситуацій.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі чотири ...

КОМЕНТАРІ