В Закарпатській області мукачівські школярі вкрали чужий велосипед, бо хотіли повозитись

В Закарпатській області мукачівські школярі вкрали чужий велосипед, бо хотіли повозитись

10.10.14 17:16 0 660
Восьмикласники з Мукачева викрали від сусідів дитячий велосипед та машинку на дистанційному управлінні. Правоохоронці одразу ж виявили юних зловмисників.

Зранку до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку дитячого велосипеда та машинки на дистанційному керуванні. Вартість викраденого становила, як повідомили власники, близько 1,5 тисячі гривень.

На місці події правоохоронці з`ясували, що невідомі проникли до приватного дворогосподарства і з-під будинку, де знаходились дитячі речі, викрали їх.

Міліціонери одразу опитали сусідів, оглянули місце події і вийшли на слід юних зловмисників. Двоє однокласників, незважаючи на велику собаку в дворі, проникли до чужого будинку й і один одному передали через огорожу дитячі велосипеди.

Крадену машинку сховали у канаві, а на велосипеді вирішили покататись.

За кілька годин працівники міськвідділу знайшли крадені речі. Школярі, які виховуються у неблагополучних сім`ях, спочатку категорично заперечували свою причетність до крадіжки, проте, заплутавшись у показах, зізнались у вчиненому.

Працівники міліції провели з неповнолітніми крадіями профілактичну бесіду. Діти запевнили, що вперше й востаннє спокусились на чуже…

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Співпраця громади ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ