В Закарпатській області намагаючись застрелити свого пасинка, мукачівець опинився за гратами

В Закарпатській області намагаючись застрелити свого пасинка, мукачівець опинився за гратами

10.10.14 11:47 0 614
До 7 років позбавлення волі Мукачівський міськрайонний суд засудив 51-річного мешканця с.Вільховиця. Обвинувачений мукачівець ще в березні 2013 року з мисливської рушниці намагався застрелити свого пасинка.

Повідомлення про вогнепальне поранення 15-літнього хлопця надійшло до чергової частини Мукачівського міськвідділу від медиків амбулаторного пункту с.Вільховиця. Хлопця з вогнепальним непроникаючим пораненням голови, множинними дрібними подряпинами, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку було доставлено до травматологічного відділення Мукачівської обласної дитячої лікарні.

Як з`ясували правоохоронці під час досудового розслідування та в ході судових засідань, засуджений вже раніше притягався до кримінальної відповідальності, ніде не працював, зловживав алкогольними напоями. Конфлікти у родині, де виховувались двоє дітей: одна спільна дитина та пасинок, траплялись часто. Останнім часом чоловік з дружиною жили нарізно.

Того дня мати з старшим сином прийшли до чоловіка. Як розповіла жінка, чолов'яга останнім часом пиячив і не пускав до школи дитину. Як тільки чоловік побачив пасинка, то оскаженів і почав сварку. Після чого схопив рушницю і двічі вистрелив вгору на хлопцем. Втретє, перезарядивши рушницю, намагався вцілити в дитину і застрелити його...

Після вчинення замаху на вбивство чоловік втік із дому. Того ж дня, ввечері, після проведених відповідних пошукових заходів оперативники Мукачівського міського відділу затримали зловмисника. Останній, усвідомивши що накоїв, сховався у коморі односельчанина.

Проте відповідальності уникнути йому не вдалось. Матеріали досудового розслідування, розпочатого за двома статтями Кримінального кодексу України - замах на вбивство та незаконне поводження зі зброєю, були передані до суду. Мукачівця засуджено до 7 років позбавлення волі.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Анатолій Вітів: ...
Наступна новина: До Харцизька з Житомира ...

КОМЕНТАРІ