Працівники Ужгородського райвідділу міліції успішно склали заліки з вогневої та спеціальної фізичної підготовки

Працівники Ужгородського райвідділу міліції успішно склали заліки з вогневої та спеціальної фізичної підготовки

10.10.14 16:42 0 672
Днями правоохоронці Ужгородщини мали змогу довести свій високий рівень професійної підготовки.

Весь особовий склад Ужгородського райвідділу міліції за дорученням керівництва УМВС області здавав заліки з вогневої та спеціальної фізичної підготовки. Правоохоронці проявили свої знання з вогневої підготовки, майстерність рукопашного бою і, звичайно ж, практичні навики при поводженні зі зброєю.

Велику увагу було приділено теоретичним знанням міліціонерів, адже, як то кажуть, без теорії немає й практики. Знання заходів безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю, умови, межі і правила безпосереднього застосування заходів фізичного впливу, спеціальних засобів і вогнепальної зброї та ще низка необхідних знань, що слугують в службовій діяльності правоохоронця і є гарантією його особистої безпеки. Пізніше кожен працівник мав змогу продемонструвати і свої практичні вміння – стрільбу з вогнепальної зброї та прийоми рукопашного бою.

Загалом з поставленими завданнями впоралися всі працівники райвідділу. Такі перевірки знань будуть проводитись і надалі, для забезпечення ефективності їх застосування.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ