Ужгородські міліціонери виявили на околиці міста замасковану плантацію конопель

Ужгородські міліціонери виявили на околиці міста замасковану плантацію конопель

10.10.14 14:55 0 670
Днями працівники роти патрульної служби Ужгородського міськвідділу міліції під час обходу території обслуговування на околиці міста виявили та знешкодили велику ділянку з посівами конопель.

Коноплі росли в глухому місці, далеко від сторонніх очей, на околиці Ужгорода. Земельна ділянка була добре замаскована чагарниками. Самі ж рослини – добре доглянуті й підлиті водою. Дурман-зілля дало добрі плоди, перетворившись на справжні дерева, котрі сягали від півтора до двох з половиною метрів увисоту...

Міліціонери нагрянули на конопляне поле в обідню пору, там і виявили 38-річного ужгородця, який косив коноплі й складав у мішки, щоб потім завантажити у свій автомобіль «Фольксваген Пассат». Всього чоловік встиг заготовити чотирнадцять мішків, а це близько 60 кілограмів сировини. Окрім того, ще було вилучено 35 наркотичних рослин.

Вчасне реагування ужгородських міліціонерів зірвало підступний план зловмисника. Наркоділок мав намір зірвати чималий куш - як мінімум, кілька тисяч доларів. Зараз власник плантації дає покази слідчим. Відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Самі рослини передали на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС області.

Автомобіль злосмисника поміщений на штрафмайданчик Ужгородського міськвідділу міліції.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Как выбрать ...

КОМЕНТАРІ