В Закарпатській області микола Косівський вважає рекреацію та туризм основою економічного розвитку Рахівщини

В Закарпатській області микола Косівський вважає рекреацію та туризм основою економічного розвитку Рахівщини

10.10.14 13:36 0 647
Кандидат у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №72 свободівець Микола Косівський представив громаді альтернативну картосхему Рахівського району з рекреаційними комплексами та туристичними центрами, яку розробив свободівець Павло Лембак. З 5 по 9 жовтня 2014 року цей план кандидат у народні депутати презентував на зустрічах із громадами сіл Косівська Поляна, Білин, Ділове та з лісниками Квасівського лісництва.

Автор альтернативної картосхеми, закарпатський націоналіст Павло Лембак під час зустрічі з кандидатом у депутати в Косівській Поляні представив односельцям перший варіянт планування Рахівського району на довгостроковий період: у схемі чітко видно всі заплановані ГЕС на території району, зокрема одну таку ГЕС планується побудувати вище Косівської Поляни; також схема відображає ділянки, де в цьому гірському районі планується видобуток корисних копалин, зокрема в урочищах Гаврищук та Рударня, де влітку 2013 року свободівці спільно з громадою району захистили Карпатські гори від промислового видобутку корисних копалин. Альтернативою цій картосхемі є рекреація та туризм, і саме цей напрямок, на переконання свободівців, є правильним для розвитку Рахівщини. Саме цей проєкт активно підтримує Микола Косівський як кандидат у народні депутати.

"Наш край у Верховній Раді має представляти людина, яка мешкає в горах з народження і знає проблеми горян не з чужих слів, а зі свого життя, бо кожен день стикається з ними. Наша держава розпочала непростий процес очищення від внутрішніх та зовнішніх ворогів. Зараз основним нашим завданням є народна люстрація через вибори. Ми повинні раз і назавжди очистити нашу державу від комуняк та "регіоналів". У парламенті для реальних змін потрібно більше рішучих голосів!" – прокоментував Микола Косівський.

Кандадат-націоналіст щодня з ранку і до пізнього вечора проводить зустрічі з місцевими мешканцями у Рахівському районі. Кожного дня він відвідує декілька сіл, аби почути голос кожного мешканця краю.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ