В Закарпатській області кандидат у народні депутати Ірина Гармасій підписала з громадськістю меморандум про чесні вибори та реалізацію завдань Революції гідности

В Закарпатській області кандидат у народні депутати Ірина Гармасій підписала з громадськістю меморандум про чесні вибори та реалізацію завдань Революції гідности

10.10.14 14:14 0 620
7 жовтня 2014 року в одномандатному окрузі №70 із центром у м. Свалява стартував громадський проєкт "Мандат громад Закарпаття – на виконання завдань Революції гідності". Проєкт ініціювали виборці і коаліція громадських організацій Закарпаття "За реформи та евроінтеграцію в Україні", Громадський центр Закарпаття, Клуб експертів УжНУ та регіональні і місцеві ЗМІ в партнерстві з громадськістю шесті мажоритарних округів. У рамках зустрічі Михайло Сигиденко, довірена особа Ірини Гармасій, підписав "Меморандум про чесні вибори та готовність до виконання завдань Революції гідності".

Мета проєкту, в якому беруть участь представники громадськості, – довесті до кандидатів-мажоритарників, що дочасні парламентські вибори є одним з етапів виконання найбільш пріоритетних завдань Революції гідности: повне перезавантаження влади в країні, у т.ч. вибори професійно спроможних, моральних та патріотичних депутатів парламенту; участь у захисті незалежності, суверенності та державності України; здійснення справжніх системних реформ, боротьба з корупцією тощо.

У меморандумі зазначено: "Для виконання завдань Революції гідності й виведення України з глибокої політичної, економічної, безпекової і соціяльної кризи українське суспільство нині потребує не тільки професійних, але й високоморальних парламентаріїв. Отже, чесність і законність у проведенні конкурентних виборчих перегонів у мажоритарному окрузі має бути дотримано як перший крок, як необхідну умову суспільної довіри до майбутнього народного депутата і водночас – представника політичної еліти Закарпаття".

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ