«Ми збережемо Хмельницьке державне експериментально протезно-ортопедичне підприємство для Хмельниччини», - Олександр Симчишин.

«Ми збережемо Хмельницьке державне експериментально протезно-ортопедичне підприємство для Хмельниччини», - Олександр Симчишин.

10.10.14 11:33 0 650
9 жовтня в приміщенні Федерації профспілок Хмельницької області відбулася зустріч представників органів виконавчої влади, громадських організацій інвалідів та голови комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів, інвалідів.

На порядку денному – поліпшення соціального захисту вразливих верств населення. Найактуальнішим і найболючішим залишається питання реорганізації Хмельницького державного експериментально протезно-ортопедичного підприємства.

Нагадаємо, що реорганізацію протезно-ортопедичних підприємств запланувало Міністерство соціальної політики України. Згідно з планами, Хмельницьке державне експериментальне протезно-ортопедичне підприємство планується приєднати до Вінницького експериментального протезно-ортопедичного підприємства на правах філіалу або цеху. За самостійність протезно-ортопедичного підприємства, окрім його працівників та громадських об'єднань, також виступила обласна влада.

Під час зустрічі, перший заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Симчишин, як представник влади області, пообіцяв зробити все можливе аби відстояти підприємство та зберегти його для Хмельниччини. Посадовець подякував голові комітету Верховної Ради України у справах пенсіонерів, ветеранів, інвалідів Сушкевичу Валерію Михайловичу за те, що відгукнувся і не залишився осторонь нашої проблеми. Натомість, Валерій Михайлович запевнив, що разом із керівництвом області буде до кінця боротися за Хмельницьке державне експериментально протезно-ортопедичне підприємство, адже соціальний захист громадян, особливо інвалідів, є не менш важливим за захист українських кордонів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина ...

КОМЕНТАРІ