На Хмельниччині рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки

На Хмельниччині рятувальники закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки

10.10.14 08:09 0 607
З настанням холодів люди масово використовують усі можливі обігрівальні прилади, під час чого виникає загроза виникнення пожеж, на яких часто гинуть люди. Основним їх причинами залишається порушення правил експлуатації електрообігрівачів та пічного опалення, перевантаження внутрішньої електромережі, необережне поводження з вогнем осіб, які зловживають спиртним. Трагічні випадки найчастіше виникають там, де діти залишаються вдома одні, без нагляду дорослих у замкнених квартирах, будинках, де розпалені печі або ввімкнені в електромережу електропобутові прилади.

Тому, 9 жовтня в Нетішині рятувальники спільно з працівниками управління соціального захисту населення та засобами масової інформації провели відпрацювання населеного пункту із проведенням подвірних обходів помешкань громадян щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті. Особливу увагу звертали на помешкання одиноких, пристарілих громадян, а також соціально-незахищених верств населення.

Рятувальники закликали усіх громадян дотримуватись правил пожежної безпеки під час зимового опалювального сезону, та розповідали, що забороняється використовувати саморобні електронагрівачі, а також експлуатувати печі, що мають тріщини. Крім того, мешканцям Нетішина ще раз нагадали не залишати без нагляду розпалені печі та включені електронагрівальні прилади та не палити груби і печі з незакритою топкою.

Шановні громадяни! Порушення правил поведінки в побуті може призвести до летальних наслідків! Будьте обережні, бережіть своє життя та життя своїх близьких!

3 Державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Білоруси в товариському ...
Наступна новина: На Тернопіллі безпечність ...

КОМЕНТАРІ