На Хмельниччині рятувальники разом із благодійниками допомагають дітям із Сходу теплим одягом та взуттям

На Хмельниччині рятувальники разом із благодійниками допомагають дітям із Сходу теплим одягом та взуттям

10.10.14 14:03 0 697
Кілька місяців поспіль у всіх школах області тривала благодійна акція під назвою «Діти для дітей», яку започаткував Благодійний фонд «Добриня». До її проведення долучилися й рятувальники. Як повідомила представниця Фону Вікторія, благодійна акція тривала кілька місяців. У школах області учні збирали одяг та взуття для своїх ровесників, які були змушені тікати з районів проведення антитерористичної операції. Волонтери координують, а рятувальники довозять за призначенням.

Заступник начальника Головного управління – керівника Регіонального штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції Віктор Кривий зазначив, що заявки про надання конкретної допомоги рятувальники отримали з кожного району області. Тому, здійснили облік речей і, спільно з волонтерами, організували безпосередню передачу сформованих пакунків для тих, хто того потребує.

Так, днями перший вантаж із теплим одягом та взуттям відправився до Нетішина. В місті енергетиків проживає понад 130 громадян, які залишили рідні домівки на Сході країни, більше 40 з них – діти. Всі дітлахи цього дня отримали все необхідне, щоб не мерзнути взимку.

Яна разом із двома неповнолітніми дітками понад три місяці тому приїхала до Нетішина з Рубіжного Луганської області. Через бойові дії змушена була залишити в рідному місті все, що було нажите роками, та пристосовуватися до нових умов проживання. Наразі діти влаштовані до місцевого навчального закладу, а сама займається улюбленою справою – рукоділлям, оформленням урочистостей. Від щирого серця жінка дякувала за допомогу рятувальникам, волонтерам і церкві, які підтримують сім’ю у важкі часи.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ