Хмельницькі правоохоронці вправлялись у стрільбі із автомата Калашникова

Хмельницькі правоохоронці вправлялись у стрільбі із автомата Калашникова

10.10.14 09:49 0 625
На одному із полігонів міста Хмельницького відбулися навчальні стрільби із особовим складом обласного управління внутрішніх справ. Заняття проводились з метою вдосконалення навиків володіння та поводження з вогнепальною зброєю.

На стрільбах були присутні працівники усіх структурних підрозділів УМВС — слідчі, працівники карного розшуку, відділів по боротьбі з незаконним обігом наркотиків і економічними злочинами, дільничні, кадровики та інші.

Керівником стрільб був призначений начальник відділу професійної підготовки УМВС Юрій Цимбалюк. Перед початком занять Юрій Борисович провів для усіх присутніх інструктаж, під час якого визначив напрямок та сектори стрільби, правила отримання зброї та боєприпасів, порядок ураження цілей, а також вимоги заходів безпеки.

Протягом дня офіцери вправлялися зі стрільби з автомата Калашникова, виконуючи визначені наказом вправи, після чого усі здавали заліки.

— Зважаючи на ситуацію на Сході, ми чудово розуміємо, що у будь-який момент кожен з наших працівників може вирушити в зону АТО, де ведуться запеклі бої. І щоб працівник міліції міг належним чином захищати власне життя та життя мирних жителів, він зобов'язаний досконало володіти стрілецькою зброєю. Тому ми регулярно проводимо навчальні стрільби як в тирі, так і на полігоні, — зазначив Юрій Цимбалюк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Іноземні партнери ...

КОМЕНТАРІ