Запропонувати кандидатів на премію ім. Шевельова можна до 15 листопада

Запропонувати кандидатів на премію ім. Шевельова можна до 15 листопада

10.10.14 08:27 0 629
До 15 листопада українські та іноземні культурні інституції та наукові центри, творчі об'єднання, приватні особи можуть пропонувати кандидатів на отримання премії імені Юрія Шевельова.

Премію імені Юрія Шевельова засновано 2013 року Українським центром Міжнародного ПЕН-клубу, Києво-Могилянською бізнес-школою, видавництвом «Дух і Літера» та Українським науковим інститутом Гарвардського університету.

Її присуджують щороку українському авторові за художню та наукову есеїстику, опубліковану протягом останнього року. Премія відзначає внесок автора у невід’ємні для цього жанру цінності: оригінальність думки та витонченість стилю.

Подати пропозицію щодо кандидата цього року можна до 15 листопада 2014 року.

Запропонувати кандидатів можуть українські та іноземні культурні інституції та наукові центри, творчі об’єднання, приватні особи. Обґрунтування пропозицій не повинно перевищувати 4 тис. знаків.

Пропозиції просять надсилати відповідно до зазначених вимог в електронній формі до 15 листопада 2014 року на адресу sheveliov.award@gmail.com. Зголошення, які надійдуть після цього терміну або не відповідатимуть вимогам, не розглядатимуть.

Імена чотирьох фіналістів оприлюднять 10 грудня 2014 року. Лауреата оголосять під час церемонії, у вівторок, 17 грудня, у день народження Юрія Шевельова. Лауреат премії отримає статуетку бронзового ангела – символ цієї нагороди, а також грошову премію та диплом лауреата.

Фіналісти отримують: дипломи фіналістів та колекцію десяти томів видавництва «Дух і Літера», пише «ЛітАкцент».

Новости

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Молоді слідчі з Волині ...

КОМЕНТАРІ