В Івано-Франківській області завдяки оперативному реагуванню працівників ДАІ неприємна історія отримала позитивний фінал

В Івано-Франківській області завдяки оперативному реагуванню працівників ДАІ неприємна історія отримала позитивний фінал

10.10.14 10:28 0 663
Через власну неуважність та легковажність власник ВАЗ-2103 міг позбутись свого автомобіля на довготривалий термін, але потерпілий своєчасно звернувся за допомогою до правоохоронців.

Пригода трапилась у Снятинському районі. До міліції звернувся мешканець райцентру та повідомив про те, що у нього викрали автомобіль. Правоохоронцям чоловік розповів, що близько 18.00 год. він під'їхав на своєму авто ВАЗ-2103 до міського кладовища. Відтак забув зачинити двері автівки і пішов на кладовище, а цим, звичайно, скористався п'яний перехожий, котрий і викрав чужий автомобіль.

Отримавши повідомлення про угон транспортного засобу, міліціонери розпочали пошук авто. Проведеними заходами міліціонери розшукали автомобіль, а з тим і причетного до його викрадення. Зловмисником виявився місцевий житель, котрий ніколи раніше не притягувався до кримінальної відповідальності. Затриманий пояснив, що був під впливом оковитої, коли проходив повз кладовище, а тут побачив незачинений автомобіль та й вирішив на ньому покататись.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження згідно ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

Міліція Прикарпаття в черговий раз нагадує: не залишайте автомобіль, навіть на короткий час, не переконавшись у тому, що всі замки дверей та багажного відділення автомобіля зачинені. За наявності охоронної сигналізації – увімкніть її. Також не забувайте у салоні автомобіля цінні речі, бо вони приваблюють не чистих на руку перехожих.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільщина має нових ...

КОМЕНТАРІ