Протягом двох днів прикарпатські міліціонери припинили діяльність чотирьох гральних закладів

Протягом двох днів прикарпатські міліціонери припинили діяльність чотирьох гральних закладів

10.10.14 12:47 0 638
Два факти надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу було виявлено в Івано-Франківську, ще два в м. Яремче та в м. Коломия. Вилучено 74 одиниці комп'ютерної техніки.

Днями в обласному центрі правоохоронці задокументували незаконний гральний заклад. Так, на підставі ухвали суду працівниками СДСБЕЗ було проведено обшук в приміщенні на одній із вулиць міста, в результаті якого виявлено та вилучено 12 одиниць комп'ютерної техніки, за допомогою яких здійснювалась гра. Тоді ж, в іншому мікрорайоні Івано-Франківська в аналогічних умовах міліціонери зафіксували діяльність іншого грального закладу, де використовувалося 10 комп'ютерів.

А в результаті відпрацювання території Яремчанської міської ради правоохоронці виявили факт надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу в м. Яремче. За використання в незаконних цілях у підвальному приміщенні нежитлової споруди міліціонери вилучили 25 одиниць комп'ютерної техніки. Під час перевірки в закладі знаходились особи, які здійснювали гру.

У боротьбі з гральним бізнесом цими днями відзначились також і коломийські правоохоронці. В нежитловому приміщенні на одній із вулиць Коломиї вони вилучили 27 комп'ютерних системних блоків, які незаконно використовувалися з метою здійснення гри.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України «Зайняття гральним бізнесом». Правопорушникам загрожує штраф від десяти до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: ЗНО із всесвітньої історії ...

КОМЕНТАРІ