Львівські науковці взяли участь в міжнародному форумі з питань внутрішньої безпеки

Львівські науковці взяли участь в міжнародному форумі з питань внутрішньої безпеки

10.10.14 14:49 0 610
2-3 жовтня у Вищій школі поліції Щитно (Республіка Польща) проходила Міжнародна наукова конференція «Вплив соціальних наук на внутрішню безпеку». Участь у науковому заході взяли представники з Федеративної Республіки Німеччина, Південно-Африканської Республіки, Латвійської Республіки, Чеської Республіки, Республіки Сербія, Королівства Іспанія, Королівства Швеція, Угорщини та України.

Зокрема, українську сторону представляли ректор Львівського державного університету внутрішніх справ кандидат юридичних наук, доцент, Валерій Середа та начальник відділення міжнародних зв'язків ЛьвДУВС Василь Франчук.

Проведення цього річної наукового форуму співпало з початком нового навчального року та 60-річчям поліцейської освіти у Вищій школі поліції в Щитно. Відтак, закордонні представники стали почесними гостями урочистої академії, а також свідками складання обітниці студентами-першокурсниками.

Опісля, розпочалась робоча частина конференції, мета якої полягала у визначенні основних напрямків розвитку науки про безпеку та вищої освіти, з точки зору потреб у галузі безпеки, а також представленні поточних наукових досягнень і практичного досвіду забезпечення прав і свобод людини у сфері державного управління.

Тема наукової статті, яку представляв ректор ЛьвДУВС Валерій Середа, була присвячена впливу науки на формування громадянського суспільства та забезпечення внутрішньої безпеки держави.

За час перебування у відрядженні, львівські делегати ознайомились із матеріальною базою Вищої школи поліції, умовами підготовки майбутніх поліцейських, а також обговорили питання подальшого співробітництва між навчальними закладами.

Зокрема, Валерій Середа досяг попередньої домовленості про відрядження делегації ЛьвДУВС до навчального закладу. Метою візиту стане ознайомлення з принципами діяльності Програми симуляції активності поліцейських на кризові ситуації під час охорони громадського порядку та транспортного патрулювання. Адже запровадження такої Програми у ЛьвДУВС стане надзвичайно корисним у підготовці як постійного, так і перемінного особового складу.

ВЗГ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: на ...
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ