Львівська ОДА посилює співпрацю з Громадською радою

Львівська ОДА посилює співпрацю з Громадською радою

10.10.14 13:25 0 627
8 жовтня, т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрій Турянський та голова Громадської ради при ОДА Зеновій Бермес підписали Меморандум про співпрацю.

На переконання керівника області, цей документ повинен стати основою для реальної співпраці обласної влади та громадськості.

« громадськість проявляє надзвичайно велику активність, що спонукає нас до налагодження активного діалогу між владою та громадянським суспільством. І власне підписання цього Меморандуму є закріпленням спільних намірів про співпрацю та дій, які не повинні розходитись із обіцянками», – зазначив Юрій Турянський, звертаючись до членів Колегії громадської ради.

За словами очільника Львівщини, взаємодія із Громадською радою була не достатньо тісною та структурованою, тому документальне закріплення має на меті чітко окреслити та підсилити співпрацю.

Як наголосив Зеновій Бермес, Громадська рада позитивно оцінює розширення співпраці зі Львівською ОДА та цілком підтримує позицію керівника області щодо втілення нових можливостей участі громадськості у формуванні та реалізації державної і регіональної політики.

Юрій Турянський висловив вдячність членам Громадської ради за увагу до проблем суспільства та області, а також закликав усіх до конструктивної співпраці.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ