У Львівській області жінка потрапила до лікарні через отруєння чадним газом

У Львівській області жінка потрапила до лікарні через отруєння чадним газом

10.10.14 14:07 0 703
8 жовтня о 22:39 до рятувальників надійшло повідомлення, що в квартирі у м. Львові по вул. Любінська, 50 попередньо отруїлась чадним газом жінка, 1974 року народження. Потерпілу в стані середньої важкості госпіталізована у Львівську обласну клінічну лікарню.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення із застереженням щодо уважності та особистої відповідальності при використанні газових приладів чи пічного опалення. Слідкуйте за вільним доступом повітря для забезпечення процесу повного згоряння. Нехай ваша кватирка, на момент обігріву буде відкритою, а витяжка включеною.

Важливо стежити за справністю димоходів та вентиляційних каналів - перевіряти тягу до і після увімкнення газового обладнання з відводом продуктів згоряння в димохід, а також періодично під час його роботи.

Важливою умовою безпеки при користуванні газовими приладами є також контроль за повнотою згоряння газу. При повному згорянні полум’я має блакитно-фіолетовий колір, при неповному – темно солом’яний. Неповне згоряння газу викликає інтенсивне виділення у приміщення чадного газу, який діє на організм як отрута.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ