Для повторної атестації працівників спецпідрозділу підстав наразі немає - кадрова комісія міліції Львівщини

Для повторної атестації працівників спецпідрозділу підстав наразі немає - кадрова комісія міліції Львівщини

10.10.14 17:40 0 669
Аби процедура була юридично грамотною, рішення про проведення такої переатестації має прийняти керівництво МВС. Члени кадрової комісії Головного управління міліції Львівщини ухвалили рішення про звернення з цього питання до керівництва відомства.

У приміщенні Головного управління ГУМВС України у Львівській області 8 жовтня відбулося засідання комісії з питань переоголошення штатів спеціального батальйону міліції Головного управління МВС України у Львівській області.

Участь у засіданні взяли начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія, голова комісії – перший заступник начальника ГУМВС України у Львівській області – начальник слідчого управління полковник міліції Сергій Вучкан, члени кадрової комісії – керівники підрозділів ГУМВС України у Львівській області. Також були присутні громадські активісти та представники засобів масової інформації.

Після тривалого обговорення та дискусії, під час якої кожен бажаючий міг взяти слово, було прийняте одноголосне рішення: звернутись до керівництва МВС України з проханням призначити позачергову атестацію працівників спеціального батальйону міліції Головного управління МВС України у Львівській області.

Крім того було прийняте рішення розпочати нове службове розслідування за фактом підриву приміщення колишнього спецпідрозділу «Беркут» та відсторонення від виконання службових обов'язків деяких працівників цього підрозділу.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ