Співробітники Львівської транспортної міліції борються з наркозлочинністю

Співробітники Львівської транспортної міліції борються з наркозлочинністю

10.10.14 11:21 0 594
На сьогоднішній день пропаганда здорового способу життя активно ведеться у всіх засобах масової інформації. Але, на жаль, не всі громадяни розуміють всієї серйозності проблеми наркоманії.

Щодня співробітники транспортної міліції на Львівській залізниці проводять різні заходи, спрямовані на боротьбу з наркоманією. Співробітникам вдається затримати наркозалежних громадян, які вживають наркотичні речовини. Але деякі з них виявляються ще й розповсюджувачами цієї отрути, що вдвічі небезпечно не тільки для самого залежного, а й для суспільства. Адже з поширенням наркотику колом осіб, втягнутих в мережі дурману, виявляється все ширше.

Так, наприклад, за розпивання алкогольних напоїв на вокзалі ст. Здолбунів чоловіка було запрошено до чергової частини міліції для складання адмінпротоколу. У 34-річного мешканця Хмельницької області при особистому огляді було виявлено пакет з речовиною рослинного походження. У вилученому згортку знаходилась наркотична речовина «марихуана». Сам же чоловік пояснює, що рослинну речовину він зберігав для особистого споживання.

Ще в одному випадку під час проведення обшуку згідно ухвали Тернопільського міськрайонного суду на горищі житлового будинку було виявлено та вилучено 7 використаних одноразових шприців ємкістю із залишками речовини коричневого кольору та висушені коробки маку масою приблизно 200 гр. Вилучені наркотичні речовини направлено в НДЕКЦ при УМВС України на Львівській залізниці.

Шановні громадяни, щоб уникнути подібних випадків і запобігти поширенню наркотичних засобів, якщо ви володієте інформацією щодо осіб, які вживають наркотичні речовини, а також про місця розповсюдження наркотиків та осіб, що займаються збутом вказаних речовин, просимо повідомити про це до найближчого відділу міліції або в чергові частини на вокзалах.

ПЗГ УМВС України

на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Стратегічно важливими ...
Наступна новина: «Ми збережемо Хмельницьке ...

КОМЕНТАРІ