Програми розвитку гірничих робіт на 2014-2015 рр. у Львівській області вперше розглядають у стінах облдержадміністрації

Програми розвитку гірничих робіт на 2014-2015 рр. у Львівській області вперше розглядають у стінах облдержадміністрації

10.10.14 10:58 0 652
Програми розвитку гірничих робіт на 2014-2015 рр. ДП “Львіввугілля” розглядають 9 жовтня, у Львівській обласній державній адміністрації під головуванням першого заступника міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Зюкова, т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрія Турянського.

будуть розставлені пріоритети в розвитку вугільної галузі Львівщини, вважає Юрій Зюков.

«Сконцентруємо зусилля і за допомогою очільника Львівщини, Кабміну, керівництва країни скеруємо наші знання і фінанси на те, аби довести, що вугілля в Україні є і буде, не дивлячись на бажання сусіда», – зазначив перший заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрій Зюков.

На 56 шахт опинились на території, окупованій терористами. Україна зараз може розраховувати тільки на 37 шахт. Це 24 шахти на Донбасі і 13 – у Львівсько-Волинському басейні.

«З огляду на таку ситуацію всі наші зусилля, спрямовані на розвиток Львівсько-Волинського вугільного басейну, як ніколи актуальні. Підняти видобуток вугілля на Львівщині – це наш обов'язок, щоб компенсувати втрати, які є на Донбасі», – наголосив т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аби не захворіти на грип, ...
Наступна новина: Податки мають йти на ...

КОМЕНТАРІ