Любомир Мельничук: "Чиновники намагатимуться уникнути люстрації, прикриваючись громадськими організаціями"

Любомир Мельничук: "Чиновники намагатимуться уникнути люстрації, прикриваючись громадськими організаціями"

10.10.14 14:26 0 610
Чиновники не готові до люстрації, вони будуть чинити всі можливі перешкоди її проведенню. Про це 8 жовтня 2014 року в етері ТРК "Львів" заявив голова фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

"Жоден чиновник ні у Львові, ні у Києві не готовий пройти громадський контроль. Хоча в законі про люстрацію є норма про детектор брехні, але, гадаю, чиновники будуть намагатися його обдурити. У них такий стиль життя, вони дуже критично ставляться до того, що депутати чи громада їх контролюють. Але вже є низка чиновників при владі, які підпадають під люстрацію", – заявив депутат.

За словами свободівця, окремі чиновник намагатимуться уникнути люстрації, прикриваючись громадськими організаціями. "Вони зараз ховаються, прикриваються різними листами від громадських організацій, які їх підтримують. Але скоро будуть відомі прізвища, і ми дізнаємося дуже багато цікавого про наших нібито патріотичних чиновників, як би вони себе не називали і які б вишиті сорочки не одягали", – наголосив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Представники Угорської ...
Наступна новина: Житомирщина: в ...

КОМЕНТАРІ