У Львівській області у Самборі чоловік незаконно привласнив земельну ділянку своєї колишньої дружини

У Львівській області у Самборі чоловік незаконно привласнив земельну ділянку своєї колишньої дружини

10.10.14 12:46 0 647
За фактом шахрайства було відкрито кримінальне провадження за ст. 190 Кримінального кодексу України. Самбірський суд визнав винним зловмисника.

У вересні 2013 року між 48-річним мешканцем Самбірщини та його колишньою дружиною було укладено мирову угоду щодо визнання за ними права власності на половину частини земельної ділянки та будинку. Угода була затверджена ухвалою суду .

Не зважаючи на це, чоловік звернувся в Управління держземагенства у Самбірському районі з метою присвоєння цій земельній ділянці кадастрового номера. Про те, що земельна ділянка є його лише частковою власністю, він працівників вказаної реєстраційної служби не повідомив щоб приховати цей факт.

У подальшому на підставі поданих ним документів відповідною службою було проведено реєстрацію речового права на цю земельну ділянку. В результаті таких протиправних дій, його колишню дружину було позбавлено права власності на її частину земельної ділянки. Таким чином він завдав збитків жінці на суму понад 20 тисяч гривень.

Правоохоронці викрили зловмисника та відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення передбаченого за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Самбірський суд визнав винним чоловіка та засудив його до штрафу у розмірі 510 гривень.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Тетятни Охріменко,

помічника начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 92% працівників пошти ...
Наступна новина: Протягом двох днів ...

КОМЕНТАРІ