У Львівській області за вироком суду

У Львівській області за вироком суду "сяде" жінка

10.10.14 09:53 0 596
Дрогобицький міський районний суд призначив 58-річній місцевій мешканці, п'ять років позбавлення волі за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження)КК України.

Розлучена пара проживала в одному помешканні. Квартирні незручності та згубні звички чоловіка призводили до неодноразових конфліктів. В травні 2014 року під час чергової сварки, жінка вдарила ножем колишнього чоловіка. Згідно судової медичної експертизи колото-різане поранення відноситься до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

У судовому засіданні жінка визнала повністю свою вину та повідомила, що перебуваючи в стресовому стані втратила контроль над собою. Потерпілий зізнався у тому, що до сімейної трагедії призвела «оковита».

З урахуванням вище наведеного, враховуючи, що особа вперше притягується до кримінального правопорушення суд призначив підсудній покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 5 років. На підставі статті 75 КК України звільнити підсудну від призначеного покарання, якщо вона не вчинить нового злочину і виконає покладені на неї обов'язки.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталі Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іноземні партнери ...
Наступна новина: Українські діаспоряни ...

КОМЕНТАРІ