Благодійники передали спеціальні ліжка та матраци у Житомирський військовий госпіталь

Благодійники передали спеціальні ліжка та матраци у Житомирський військовий госпіталь

10.10.14 15:09 0 596
У Житомирському 409-му ордена Червоної Зірки військовому госпіталі зараз проходять лікування та реабілітацію наші земляки-військовослужбовці, які повернулися із зони проведення антитерористичної операції. Героїзм та мужність хлопців не залишають байдужими жителів нашої області. Особливо їм допомагають волонтери та благодійники.

7 жовтня благодійний фонд «Фонд добрі справи» в рамках акції «Вдячність і турбота» передав у Житомирський військовий госпіталь спеціальні ліжка та протипролежневі матраци. За словами директора фонду Олени Єфремової, обов'язок кожного громадянина України – підтримувати і допомагати тим, хто мужньо захищає нашу Батьківщину. Вона впевнена, що спільними зусиллями нам вдасться хоч трохи віддячити за незламний дух та патріотизм нашим відважним захисникам – справжнім героям.

Завідувач травматологічного відділення госпіталю Микола Ясинчук наголошує на тому, що основною проблемою під час догляду за нерухомими пацієнтами, які отримали вогнепальне поранення, травму або опік, є профілактика пролежнів. Він подякував благодійному фонду за допомогу, адже протипролежневі матраци дозволять полегшити стан бійців та прискорять процес їх лікування й реабілітації. Лікар переконаний, що найближчим часом всі хлопці повернуться додому, де на них чекають рідні.

Бійці також подякували благодійникам за допомогу. Вони чекають на одужання і вірять, що їхні бойові побратими, які зараз перебувають в зоні проведення АТО, повернуть мир в Україну і не дозволять, аби у неспокійному регіоні гинули наші військовослужбовці.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Старт баскетбольної ...

КОМЕНТАРІ